Πάσχα 2024 στο Chios Chandris Hotel

Αυτό το Πάσχα απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ζεστής φιλοξενίας στο Chios Chandris Hotel. Το εμβληματικό ξενοδοχείο, με την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο πέλαγος και το γραφικό λιμάνι της Χίου, μας καλεί να ζήσουμε ένα μαγευτικό Πάσχα απολαμβάνοντας τις παραδοσιακές γεύσεις που όλοι αγαπάμε.

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής σας καλούμε να απολαύσετε παραδοσιακές, νηστίσιμες γεύσεις στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας. Το Αναστάσιμο δείπνο, περιλαμβάνει πιάτα που βασίζονται στην ελληνική παράδοση όπως μαγειρίτσα και κατσικάκι στην γάστρα µε ψητές πατάτες & φρέσκο βούτυροι και για το τέλος πανακότα με άρωμα μαστίχα & σάλτσα φρούτα του δάσους.

Για το Πασχαλινό τραπέζι η εξαιρετική ομάδα των Chef του Chios Chandris Hotel έχει ετοιμασει έναν πλούσιο buffet που περιλαμβάνει παραδοσιακά ελληνικά κρύα και ζεστά πιάτα και μια μεγάλη ποικιλία από γλυκά, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.

Εναλλακτικά, οι Πασχαλινές παραδοσιακές λιχουδιές του Chios Chandris Hotel, μπορούν να έρθουν στο σπίτι σας! Η εξαιρετική μας ομάδα, υπόσχεται να φέρει την μοναδική αίσθηση του ξενοδοχείου Chios Chandris στο σπίτι σας.

Ανακαλύψτε τις Πασχαλινές μας προτάσεις >