Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΑΝΔΡΗ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΙΟ

Η εταιρία των Ξενοδοχείων Χανδρή είναι μια Ελληνική, ιδιωτική αλυσίδα ξενοδοχείων, που έχει στην ιδιοκτησία της και τη διαχειρίζεται τρία ξενοδοχεία, με συνολικά 1.500 κλίνες, σε τρείς στρατηγικούς προορισμούς. Η παράδοση της οικογένειας Χανδρή στη φιλοξενία ξεκίνησε με το Chios Chandris Hotel, που χτίστηκε το 1972. Ακολούθησε το Athens Marriott Hotel που χτίστηκε στην Αθήνα το 1977, ενώ το 2009, προστεθηκε στην αλυσίδα ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο πέντε αστέρων, το The Met Hotel, αλλάζοντας εντελώς την έννοια της φιλοξενίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Προστατεύουμε το περιβάλλον με κάθε δυνατό τρόπο και πάντοτε προσπαθούμε να βρούμε νέους τρόπους για να μειώσουμε την επίδρασή μας σε αυτό. Η εταιρία Chandris Hotels, είναι μέλος της Διεθνούς Ξενοδοχειακής Οργάνωσης για το Περιβάλλον, όπου συμμετέχουν μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες από όλο τον κόσμο. Τα ξενοδοχεία μας έχουν διαμορφώσει συγκεκριμένες στρατηγικές για τη μείωση των αποβλήτων, την ασφαλή αποθήκευσή τους και την ανακύκλωση όσο το δυνατόν περισσότερων υλικών. Οι πελάτες μας ενημερώνονται για τις ενέργειες αυτές μέσω ειδικού εντύπου που βρίσκεται τοποθετημένο σε κάθε δωμάτιο των ξενοδοχείων της αλυσίδας, καθώς πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας θα εκτιμήσουν και θα αναγνωρίσουν αυτές τις ενέργειες ως περιβαλλοντικά αξιέπαινες.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η εταιρία Ξενοδοχεία Χανδρή έχει επενδύσει σημαντικά κεφάλαια και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν στην ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων της. Για το λόγο αυτό σε όλα τα ξενοδοχεία έχουν εγκατασταθεί σύγχρονα συστήματα πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας, ενώ γίνονται συστηματικά ασκήσεις εκκένωσης και πυρόσβεσης σε συνεργασίαμε με την Πυροσβεστική. Επιπλέον, τακτικοί έλεγχοι διενεργούνται σε όλα τα ξενοδοχεία σχετικά με την ποιότητα και την ασφάλεια του νερού. Τέλος, τα ξενοδοχεία Χανδρή χρησιμοποιούν επαγγελματίες ναυαγοσώστες σε όλες τις πισίνες και την παραλία, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Αναφορικά με την ασφάλεια τροφίμων, έχει εγκατασταθεί σε όλα τα ξενοδοχεία το πρότυπο ISO 22000:2005 με σκοπό την ασφαλή επεξεργασία και παραγωγή των τροφίμων.

Πρόσφατα λάβαμε το Σύστημα Πιστοποίησης «COVID-Shield» για το Athens Marriott, από την TÜV AUSTRIA Hellas με έμφαση στην Υγεία, την Ασφάλεια και την Επιχειρηματική Συνέχεια. Το πρόγραμμα επαληθεύει ότι ένας κατάλληλος μηχανισμός, επαρκείς πόροι και κατάλληλη υποδομή είναι πάντα σύμφωνοι με τις τρέχουσες επιδημιολογικές οδηγίες για την πρόληψη της εισροής ή εξάπλωσης της νόσου COVID-19 στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ & ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το προσωπικό μας αγωνίζεται για την τελειότητα και η εταιρία τούς προσφέρει την απαιτούμενη εκπαίδευση για να την επιτύχουν.

Η αδιάλειπτη προσπάθεια για την τελειότητα εκαφράζεται από τα Ξενοδοχεία Χανδρή και δεν περιορίζεται στη λειτουργία και την εμφάνιση των ξενοδοχείων της, αλλά επεκτείνεται και στην ικανότητα του προσωπικού της για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Για το σκοπό αυτό, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο ανθρώπινο παράγοντα της εταιρίας, το προσωπικό, τις εργασιακές σχέσεις, την επικοινωνία, τον οργανωτικό σχεδιασμό, το επίπεδο της απόδοσης, τη μεγιστοποίηση των ανθρώπινων δυνατοτήτων, τη συνεχή αύξηση της παραγωγικότητας, τις προσλήψεις, καθώς και την αξιολόγηση της εργασίας καθενός εργαζόμενου.

Η εργασία στην εταιρία Chandris Hotels αποτελεί μια μαθησιακή και με ανταμοιβή μιας σπουδαίας καριέρας εμπειρία.