Πιστοποίηση «CoVid-Shield» για το Athens Marriott από την TÜV Austria για το σύνολο των διαδικασιών που έχουμε εφαρμόσει για την πρόνοια της πρόληψης της μετάδοσης και διασποράς του Covid 19

Το Athens Marriott Hotel, μέλος του ομίλου Chandris Hotels και της Marriott International, σας καλωσορίζει ξανά, βάζοντας την υγεία και την ασφάλεια στον πυρήνα των υπηρεσιών φιλοξενίας μας, εφαρμόζοντας ένα προσεκτικά σχεδιασμένο σχέδιο λειτουργίας σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.

Από την ίδρυσή μας, η υγεία και η ασφάλεια υπήρξαν το επίκεντρο της φιλοξενίας στα ξενοδοχεία του ομίλου Χανδρή. Αυτή η δέσμευση σε επισκέπτες  και εργαζομένους συνεχίζει να μας καθοδηγεί μέχρι σήμερα και να διαμορφώνει την πολιτική μας , καθώς αντιμετωπίζουμε τις νέες  προκλήσεις που έχει επιφέρει η πανδημία του COVID-19. Όλα αυτά τα χρόνια από το 1972 έχουμε αποδείξει  ότι νοιαζόμαστε  για όλους  τους εργαζομένους μας ,τις οικογένειες τους και τους επισκέπτες μας. Από τα πρώτα στάδια της πανδημίας και πολύ πριν οι αρχές ανακοινώσουν υποχρεωτικά μέτρα, λάβαμε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να διασφαλίσουμε την υγεία των επισκεπτών και των εργαζομένων μας.

Σήμερα συνεχίζουμε εφαρμόζοντας τις κυβερνητικές πολιτικές και εντολές σε ότι αφορά την πανδημία καθώς και τις οδηγίες και πρακτικές των δημοσίων υπηρεσιών υγείας (ΕΟΔΥ, ΕΦΕΤ κ.α.) , του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας καθώς  και διεθνώς καταξιωμένων ηγετών στον Τουριστικό κλάδο.

Πρόσφατα λάβαμε το Σχέδιο Πιστοποίησης «COVID-Shield», που αναπτύχθηκε από την TÜV AUSTRIA Hellas με έμφαση στην Υγεία, την Ασφάλεια και την Επιχειρηματική Συνέχεια. Το πρόγραμμα βεβαιώνει ότι ένας κατάλληλος μηχανισμός, επαρκείς πόροι και κατάλληλες υποδομές είναι πάντα σύμφωνοι με τις τρέχουσες επιδημιολογικές οδηγίες για την πρόληψη της εισροής ή εξάπλωσης της νόσου COVID-19, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Είναι δεδομένο ότι με την πάροδο του χρόνου θα αναθεωρούμε την πολιτική μας , ώστε να συμπεριλαμβάνονται όλες οι τελευταίες οδηγίες και τα  νέα επιστημονικά συμπεράσματα .Επιπρόσθετα θα αναπτύξουμε νέα πρωτόκολλα λειτουργίας, όπου χρειαστεί , ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα θέματα που πιθανόν θα προκύψουν, προχωρώντας στην αντίστοιχη εκπαίδευση του προσωπικού μας. Η αυστηρή τήρηση της παρακάτω πολιτικής και των εγκεκριμένων πρακτικών λειτουργίας θα μας επιτρέψει να λειτουργήσουμε με ασφάλεια προσφέροντας στους επισκέπτες μας μια αξιομνημόνευτη και ασφαλή διαμονή και τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες προκύψουν .

https://www.marriott.com/hotels/travel/atham-athens-marriott-hotel/