ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΕ ΜΕΤ

Δεκατρείς  σύγχρονες αίθουσες συνεδριάσεων με προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό αποτελούν τον ιδανικό χώρο για επαγγελματικές συναντήσεις και εταιρικές εκδηλώσεις. Ευρύχωρες και λειτουργικές, οι αίθουσες συνεδριάσεων και πολλαπλών χρήσεων του ξενοδοχείου μας (ΜΑΙΣΤΡΟΣ, ΖΕΦΥΡΟΣ, ΣΙΡΟΚΟ, ΟΣΤΡΙΑ, ΛΕΒΑΝΤΕ) μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 700 άτομα, με διαφορετική διαρρύθμιση ανάλογα με τις ανάγκες κάθε εκδήλωσης. Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα του ξενοδοχείου μας εγγυώνται την επιτυχία κάθε εκδήλωσής σας από το σχεδιασμό μέχρι την ολοκλήρωσή της.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δεσμευσή μας η εκδήλωσή σας να σας μείνει αξέχαστη

Το φιλόξενο περιβάλλον του ξενοδοχείου προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για μια ποικιλία εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων γιορτών, γάμων, επίσημων δείπνων, συνεστιάσεων και γενεθλίων. Η δημιουργική ομάδα μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων και ένα ευρύ φάσμα επιλογών μενου.
Η απόλυτη προσοχή μας στη λεπτομέρεια εξασφαλίζει ότι το ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε εκδήλωση σε μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία. 

Αιθουσες συναντησεων

Ευρύχωρες και λειτουργικές, οι αίθουσες συνεδριάσεων του ξενοδοχείου μας μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 700 άτομα, με διαφορετική διαρρύθμιση ανάλογα με τις ανάγκες κάθε εκδήλωσης. Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα του ξενοδοχείου μας εγγυώνται την επιτυχία κάθε εκδήλωσής σας από το σχεδιασμό μέχρι την ολοκλήρωσή της. Οι αίθουσες μας διαθέτουν

  • Πλήρως αυτοματοποιημένο χειριστήριο με οθόνη αφής
  • Πάνελς και αναλόγια
  • Οπτικοακουστικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας
  • Μηχανήματα προβολής
  • Κάμερες για παρακολούθηση εκδηλώσεων τόσο σε άλλη αίθουσα όσο και σε δωμάτια
  • Ευρύχωρο φουαγιέ
  • Υπηρεσίες ταυτόχρονης μετάφρασης

ΔΩΜΑΤΙΑ AΠΟ

118.00